Інвестиції в власне виробництво – запорука успіху на ринку

Компанією “Євроджет” придбано вертикальний фрезерувальний верстат з ЧПУ TM 1P компанії Haas (США)

Мало поставляти якісні краплеструменеві, лазерні маркувальники, аплікатори самоклеючих етикеток – їх ефективна робота залежить від того як вони інтегровані в виробничий процес замовника.

Індивідуальний підхід до установки кожної одиниці маркувального обладнання, врахування всіх вимог клієнта – сама важлива складова роботи.

Якщо в минулому ми замовляли виготовлення за нашими кресленнями рам, кріплень, вузлів протяжки плівки на стороні то тепер значну частину операцій з обробки металу візьме на себе новий фрезерувальний станок TM 1P* компанії Haas**.

Встановлення маркувального та етикетувального обладнання в фасувальний чи пакувальний автомат, лінію розливу напоїв стане ще простішим, швидшим та якіснішим.

Переваги для наших клієнтів:

  • скорочення термінів постачання – виготовлення деталей від креслення до готового зразка «сьогодні-на сьогодні». Особливо це стосується етикетувальних систем до складу яких входять багато механізмів регулювання
  • підвищення точності та якості виготовлення – весь процес під нашим контролем
  • розширення номенклатури – тепер зможемо братись за проекти які раніше були недоцільні через високу вартість штучних деталей чи довгий термін їх виготовлення

Обладнання компанії HAAS було вибране за широкі можливості обробки металу, гнучкість у використанні  та справжню американську якість.

Даний верстат було придбано у компанії Abplanalp Україна (https://abplanalp.com.ua/), ексклюзивного постачальника обладнання Haas в Україну.

Завдяки їх оперативній роботі та підтримці станок було поставлено в короткі строки та уже виготовлено перші комерційні деталі.

 

Виражаємо вдячність колективу Abplanalp Україна  та сподіваємось на плідне співробітництво в майбутньому.

* Вертикальний фрезерний верстат з ЧПУ TM 1P фірми Haas призначений для обробки вертикальних поверхонь, пазів в великогабаритних деталях. Оснащений фіксованим робочим столом розміром 1213 x 267 мм з максимально допустимим навантаженням до 454 кг, системою автоматичної зміни інструменту на 10 позицій з типом інструментального конуса ВТ 40, шпинделем з максимальною частотою обертання до 6000 об / хв і потужністю приводу 5,6 кВт.

** Haas Automation є найбільшою в Америці верстатобудівною компанією, що випускає всю номенклатуру вертикальних і горизонтальних обробних центрів із ЧПК, токарних верстатів з ЧПУ, поворотних продуктів. Вся продукція компанії Haas випускається на заводі компанії в м Окснард (шт. Каліфорнія) найбільшому, найсучаснішому верстатобудівному підприємстві в США.

Arrow Up
//* кліки по кнопках і телефонах*/